Despre noi


 

   H-Instal S.R.L.  este o societate cu capital privat romanesc.  Obiectul principal de activitate il reprezinta executia instalatiilor sanitare,  electrice,  înc─âlzire, climatizare, ventilatie, instalatii fotovoltaice si termice pentru constructii rezidentiale,  industriale,  birouri. Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare.

Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personal de inalta si medie calificare iar angajatii societatii precum si colaboratorii sunt calificati in urmatoarele meserii: dirigentie de santier, constructori, instalatori, electricieni, sudori, lacatusi mecanici, etc.

 

Misiunea noastra este de a fii in permanent un exemplu de profesionalism si calitate in executia de sisteme si instalatii complexe in aplicatii civile si industriale.

   Noi, impreuna cu partenerii si furnizorii nostri, vom stabili noi standarde de excelenta prin perfomanta,  profesionalismul si calitate a lucrarilor noastre oferind un exemplu in domeniul in care activam.

   Avutia societatii noastre sunt oamenii, intregul personal propriu, partenerii, furnizorii.
Valorile fundamentale ale noastre sunt:
Calitate
Respect
Devotament
Profesionalism